Våren i Lofoten

Jeg skulle jobbe mye i vinter, og var redd for at det ikke kom til å bli noe skisessong på meg i år, men her oppe i nord kom vinteren sammen med meg!
Jeg fikk mange fantastiske turer da jeg jobbet med Oppdrag Nord-Norge, som kommer på NRK til vinteren, og da jeg var ferdig der fikk jeg endelig fri! Jeg føler at jeg har jobba i ett i over ett år nå, så litt tid i Lofoten uten noen planer passet meg helt perfekt! Og snøen den fortsatte å komme helt ut til slutten av mai. I det siste har jeg vært på topptur så og si hver dag. Bl.a. Geitgaljen, Kvittind og Rundttind flere ganger på ski, og rundt omkring med paraglider. Med noen ski som lå igjen på folkehøyskolen til Markus har jeg gjenoppdaget telemarkkjøring, så snøbrettet har fått ligge i ro den siste måneden. I tillegg har jeg begynt å fly speedrider, dvs en liten paraglider og ski på beina. Går fort nedover og er en blanding av skikjøring og flyving. Ikke så mange som har telemarkski i den sporten!
Lofoten har levert gode forhold, var på topptur sist i går (6. juni!), og hadde da hard snø med 5 cm mykt øverst. Skulle egentlig fly ned fjellet, men ble så gira på telemark at jeg kjørte ski helt ned til der snøen slutta. Så fløy jeg ned resten og slapp å gå ned. Det kaller jeg luksus!
Utrolig herlig å ta hver dag som den kommer. Nå begynner klatresessongen her. Alltid noe å gjøre.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s