Allierte

Skjermbilde 2014-09-22 kl. 20.53.10

Siden 1999 har de driftet panteordningen på gjenvinnbare drikkevarebokser og plastflasker med pantemerke. De jobber for høyest mulig innsamling av gjenvinnbar emballasje for drikkevarer. Målet er ikke et økonomisk overskudd, men å sikre effektiv, framtidsrettet og miljøvennlig drift av panteordningen. Ambisjonen er å sikre innsamling og høyverdig gjenvinning av alle gjenvinnbare flasker og bokser. I 2014 byttet de navn fra Norsk Resirk til Infinitum. Navnet er inspirert av det uendelige antall ganger man kan gjenvinne flasker og bokser som er med i panteordningen. Det betyr mye for oss, og for miljøet.

Vi håper å kunne hjelpe til med å sette fokus på å ta vare på planeten vår, og noe av det enkleste man kan gjøre er å pante!

logo_web_1

Familiebedriften HelSport er et merke vi er stolte av å jobbe sammen med. Sammen med å lage kvalitetsprodukter går HelSport forran som et godt eksempel m.t.p. god resursbruk; de vil ikke at NOEN av produktene deres skal havne i søpla – fordi de vet at det kan repareres; noe de er eksperter på å gjøre i deres lokaler i Melhus. Dette fokus er det viktig for oss (og for verden) å jobbe videre på. -Kvalitet og reperasjon – utstyr for livet!

Åsnes har laget ski i «alle år», deres produkter har gjennom hele oppveksten vår ligget oss tett; Husker godt «back in the days» hvor tre Weggefar og to smågutter cruisa seg vei fra skianlegg til skiannlegg på «Sondre» ski. Full av go’mot! Åsnes har stått på og laget gode ski hele veien, og de har nå også begynt å satse på fetere fjell- og kjøreski. Dette har jeg fått erfare at de fikser på en suveren måte: Storetind skia, som er en svært lett og robust fjellski, var under mine føtter på Svalbardturen vi hadde på 3.klasse-vinterferden på friluftslivsstudie, og opplever dette som den beste skia jeg kan se for meg, for slikt bruk. -Leken, lett og stødig. Åsnes og skigutane i Voss har blitt en av våre gode medhjelpere,
noe vi mer enn gjerne jubler høylytt for!

technograin-technology-from-firewire-surfboards-580frost_red
FireWire og Frost Surfboards
Da vi planla Bjørnøya-prosjektet, måtte vi vurdere hvilke brett vi ville ha med. Men da Kristian Breivik (Onkel Frost) sa han hadde go´snakka med FireWire, og tilbød oss to brett herfra, var det ikke mye tvil. Deres «Hellfire» og «Spitfire» ble med oss dit. Nå etter hvert, har Onkel igjen lagt inn gode ord for oss, og vi har etter hvert blitt ambasadører for deres nye øko-satsning; brett laget delvis av tre – sykt mye mer miljøvennlig enn vanlige polyseterbrett. 2% av miljøutslipp sammenlignet med de vanlige polyseterbrett. Dette er noe vi selvsagt stolt ønsker å støtte opp om, og spre informasjon om. Takk til FireWire for brett, og Onkel for organiseringa rundt, og tileggsutstyr.

Header01.01.148
Surfshop.no er bl.a. importør av Xcel våtdrakter, Bic og Oxbow surfboards, Oceanearth, Wavefinder, Icon. Seamus Fox er en surfer fra Australia som har kommet opp til nord for å gi oss det beste av utstyr, -noe vi faktisk ikke hadde før han kom! Blant annet er Xcel våtdraktene «the shit» når det gjelder surf her opp i nord. Når de i tilegg har har begynt å gå i øko-retning, og laget drakt med gjenvunnet plast, er dette noe vi er stolte av å fronte. Gå inn på www.surfshop.no og se hva de kan tilby av surfebrett, våtdrakter, klær og utstyr!


Slakkline.no ble etablert våren 2004 på bakgrunn av stor interesse for denne kunst. Slakkline er velegnet som trening, avslapning, lek og hygge. -En livsstil vi gjerne identifiserer oss med.

Slakkline.no tilbyr alt av liner og hygge-tilbehør.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s