UNESCOthis

Har blitt mange korte turer opp til Lofoten denne sommeren, og sist fikk jeg såvidt startet en aksjon som vi vil jobbe videre med; UNESCOthis.

Planen er å få folk til å ta fine bilder i Lofoten, med en banner eller tskjorte hvor det står UNESCOthis. Alt legges inn på den populære plattformen kalt Facebook.
Vi vil vise at Lofoten bør få en plass på UNESCOs verdensarvliste, og dermed bli fredet og bevart slik at vi kan fortsette å nyte Lofoten slik vi gjør i dag.
UNESCOs liste over verdensarv er den mest utbredte miljøvernavtalen i verden og er en liste over natur- og kultursteder som har særlig betydning for menneskeheten. For at et område skal regnes som del av verdensarven må det representere et unikt kultur- eller naturhistorisk miljø som kan fortelle noe om jordens eller menneskenes historie.
Lofoten er allerede nominert for å komme på lista, men politikerne må bli enige og sende inn en søknad! Neste søknadsfrist er i 2012.
Se noen  linker her:
Desverre ble det ikke tid til å ta så alt for mange bilder, men jeg håper noen får muligheten til å legge ut noen flere etterhvert. Gruppa ligger her: http://www.facebook.com/groups/185124401554563/ og alle er velkomne!
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s